Archief

21 mei

BOVEN DE PAARDEN

Onmiddellijk nadat je het poortje van kamer 3 opent ontdek je het prachtige uitzicht over de paardenweide.  Zodra je de trap naar het terras van de Hoeveschuur opwandelt wordt onmiddellijk de aandacht getrokken door de overkragende sauna met panoramisch uitzicht. Een prachtig uitzicht op een uitgestrekte weide zal jullie weten te bekoren. Het tafereel is bijna schilderachtig: paarden van groot tot klein grazen op hun gemakje in de weide.

LEES VERDER
7 mei

TUSSEN DE PAARDEN

Zodra je de tiny house van de Hoeveschuur binnenstapt gaat de aandacht meteen naar de tuin, waar een prachtig uitzicht op een uitgestrekte weide jullie weet te bekoren. Het tafereel is bijna schilderachtig: paarden van groot tot klein dartellen vrij rond, bomen en struikgewas die het seizoen van het jaar verklappen, en ga zo maar door.  Binnen zet de gezellige sfeer zich voort in de kleine gezellige ruimte met praktische inrichting.  Het resultaat is een warme sfeer die typisch is voor Limburg: je voelt je er meteen thuis. Naast het adembenemende uitzicht zijn er nog de favoriete voorzieningen, de sauna en de jacuzzi. Beide voorzieningen bevinden zich in het tuintje en bieden alle troeven van de natuur en het uitzicht op de paardenweide. Ze kunnen volop gebruikt worden tijdens het hele verblijf.

LEES VERDER
28 jul

HOEVESCHUUR

Ken je dat zalige gevoel wanneer je na een lange werkdag thuiskomt en een golf van rust je overvalt? Dat precieze gevoel omarmt je zodra je de Hoeveschuur binnenstapt. De aandacht gaat meteen naar het terras, waar een prachtig uitzicht op een uitgestrekte weide jullie zal weten te bekoren. Het tafereel is bijna schilderachtig: paarden dartelden vrij rond samen met andere dieren. Je waant je even in een Disney-film.

LEES VERDER