[email protected] | +32 495 531 472 | 16.00u -21.00u

TUSSEN DE PAARDEN

Je logeert op een unieke locatie gelegen in het landelijke Millen (Riemst) vlakbij Maastricht. Ons verblijf is een bijzondere tiny house aangevuld met welness-voorzieningen. De aanwezigheid van onze paarden samen met  je eigen privé-jacuzzi en privé-sauna gaan je helemaal laten ontspannen.

Zodra je de tiny house van de Hoeveschuur binnenstapt gaat de aandacht meteen naar de tuin, waar een prachtig uitzicht op een uitgestrekte weide jullie weet te bekoren. Het tafereel is bijna schilderachtig: paarden van groot tot klein dartellen vrij rond, bomen en struikgewas die het seizoen van het jaar verklappen, en ga zo maar door.  Binnen zet de gezellige sfeer zich voort in de kleine gezellige ruimte met praktische inrichting.  Het resultaat is een warme sfeer die typisch is voor Limburg: je voelt je er meteen thuis. Naast het adembenemende uitzicht zijn er nog de favoriete voorzieningen, de sauna en de jacuzzi. Beide voorzieningen bevinden zich in het tuintje en bieden alle troeven van de natuur en het uitzicht op de paardenweide. Ze kunnen volop gebruikt worden tijdens het hele verblijf.

De sauna is bovendien voorziening van een panoramisch zicht waardoor je je tijdens je saunabeurt als het ware  tussen de paarden waant.

Er is een comfortabel tweepersoonsbed en een zithoekje met een pelletkachel. Voor de warme dagen is er airco voorzien.

Er is een kleine keuken en een koelkast met een selectie van drankjes, bieren en lokale wijnen, waaronder de wijnen van het Wijnkasteel Genoelselderen en het Wijndomein van Vlijtingen, twee niet te missen pareltjes in de regio.

Ten slotte is er de mogelijkheid om ontbijt én/of tapas te bestellen. Dit is niet in de prijs inbegrepen maar dit kunnen jullie aanvinken bij de reservering.

Bij uitchecken wordt de rekening gemaakt en kan je via verschillende methoden afrekenen.

Details

Prijzen beginnen bij: 190 per nacht

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

TUSSEN DE PAARDEN beschikbaar voor de geselecteerde periode.