BOVEN DE PAARDEN

Je logeert op een unieke locatie gelegen in het landelijke Millen (Riemst) vlakbij Maastricht. Ons verblijf is een mix van een moderne wellness en een authentieke hooizolder. Met je eigen privé-jacuzzi en privé-sauna kan je optimaal ontspannen en worden je batterijen helemaal opgeladen.

 

Onmiddellijk nadat je het poortje van kamer 3 opent ontdek je het prachtige uitzicht over de paardenweide.  Zodra je de trap naar het terras van de Hoeveschuur opwandelt wordt onmiddellijk de aandacht getrokken door de overkragende sauna met panoramisch uitzicht. Een prachtig uitzicht op een uitgestrekte weide zal jullie weten te bekoren. Het tafereel is bijna schilderachtig: paarden van groot tot klein grazen op hun gemakje in de weide.

 

Binnen zet de rustieke sfeer zich voort. Alle traditionele elementen van de oude schuur – behalve de moderne vloer – zijn met zorg behouden gebleven.

 

Ons houten dakconstructie en de bijhorende spanten zorgen voor een nostalgische ervaring.  ’s avonds lekker aan de houthaard zitten gecombineerd met het nostalgische gevoel zal je heerlijk tot rust laten komen.

 

Het resultaat is een warme sfeer die typisch is voor Limburg: je voelt je er meteen thuis. Naast het adembenemende uitzicht en de sauna is er uiteraard nog de comfortabele jacuzzi. Het terras is zo georiënteerd dat je ’s avonds altijd kan genieten van een prachtige zonsondergang.

 

De sauna en jacuzzi  kunnen volop worden gebruikt tijdens je hele verblijf. Er is een groot, zeer comfortabel tweepersoonsbed, een mooie badkamer en een ruime zithoek met houthaard en tv.

 

Verder is er koffiehoekje, een kleine keuken en een koelkast met een selectie van drankjes, bieren en lokale wijnen, waaronder de wijnen van het Wijnkasteel Genoelselderen en het Wijndomein van Vlijtingen, twee niet te missen pareltjes in de regio.

 

Er zijn geen maaltijden inbegrepen in de prijs maar er bestaat wel de mogelijkheid om ontbijt of tapas op voorhand te reserveren.

 

Ten slotte is er de mogelijkheid om ontbijt én/of tapas te bestellen. Dit is niet in de prijs inbegrepen maar dit kunnen jullie aanvinken bij de reservering.

 

Bij uitchecken wordt de rekening gemaakt en kan je via verschillende methoden afrekenen.

Details

Prijzen beginnen bij: 190 per nacht

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

BOVEN DE PAARDEN beschikbaar voor de geselecteerde periode.